TehnikaGalerii
Miele auruahjud

Miele auruahjud

Aurutamine on moodsaim ja tervislikum toiduvalmistamise viis. Selle meetodi juures koondub kuum aur toiduainete ümber ja nende vahele. Et toit ei ligune vees, säilivad naturaalne kuju, värv, vitamiinid ja mineraalained. Võrreldes keetmisega on auruahjus valmistatud köögivilja C-vitamiini sisaldus kuni 50% kõrgem. Seega on aurutamine kõige õrnem ja säästlikum toiduvalmistamise viis. Aurutades säilitab toit oma naturaalse maitse ja aroomi, täiendav soola lisamine pole vajalik. Aurutada võib kõike, mida ei soovita röstida ega praadida - liha, kala, kana, juurvilja, riisi. Auruahi on sobiv ka toidu sulatamiseks ja soojendamiseks. Miele auruahjudes on eksterne aurugeneraator. See tähendab, et aur toodetakse eraldi korpuses ja juhitakse ahju siseruumi. See meetod võimaldab valmistada korraga tervet menüüd, tagab ühtlase temperatuuri ja lühikese valmistusaja ning mitte vähem tähtis - tänu siledale ja ühtlasele pinnale, on auruahi kergesti puhastatav.